Menü
Son Yüklenen
Popüler
Ana Sayfa Son Yüklenen Popüler Olan Videolar Haberler Abone Olduklarım Reklam Ver
Hakkımızda Şartlar Koşullar

Yeni Sitemiz EDUHOL'de kanalınızı açıp içeriklerinizi oraya yükleyerek para kazanabilirsiniz.
www.eduhol.com TIKLA
Sosyal Medyada Paylaş

BEĞEN

503
Görüntülenme

8
Beğeni

Tasarım Beceri Atölyeleri Rehberi Yayınlandı

Millî Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde hayata geçirilen "Tasarım Beceri Atölyeleri" çalışmalarına ışık tutacak "Tasarım Beceri Atölyesi: Okul Yöneticileri, Öğretmenler ve Öğrenciler İçin Rehber" yayımlandı. TBA Rehber'e "tba.meb.gov.tr" adresi üzerinden erişilebiliyor.

TBA Rehber'de Neler Var?

TBA Rehber; Tasarım Beceri Atölyeleri'nin felsefesinden, bu atölyelerdeki eğitim öğretim faaliyetlerinin sürdürülme süreçlerinde yönetici, öğretmen ve öğrencilere rehber olması beklenen yönlendirmelere, TBA'ları destekleyen eğitim yaklaşımlarından temel eğitim ve orta öğretimdeki TBA'ların etkin kullanımına yönelik önerilere; okullara TBA kurulumundan okul yöneticileri ve öğretmenlere sunulan yönlendirici bilgilere uzanan geniş kapsamlı bir yaklaşım sunuyor. 

Ayrıca TBA Rehber'de, ulusal ve uluslararası düzeydeki tasarımcılara ve çalışmalarına atıfta bulunularak öncelikli olarak öğrencilerimize ve sürecin tüm paydaşlarına ilham olacak bilgilere yer verildi. TBA Rehber'e "tba.meb.gov.tr" adresinden erişilebiliyor. Web sayfasının sağ üst bölümünde yer alan "TBA Haritası" butonuna tıklayarak bulunduğunuz yere en yakın Tasarım Beceri Atölyesi'nin hangi okulda olduğunu ya da çocuğunuzun okulunda hangi atölyelerin bulunduğunu ayrıntılı bir şekilde görebiliyorsunuz.   

Tasarım Beceri Atölyesi rehberine ulaşmak için linke tıklayınız.

TBA Rehber – Tasarım Beceri Atölyeleri (meb.gov.tr)

Yorum Yap:
Yorum Yap

25 yıllık sınıf öğretmeniyim. Eğitimde yenilikçi fikirlere ve uygulamalara açığım. Bu alanda kendimi geliştirmekteyim. Öğretmeyi SEVİYORUM! Öğrenmenin eğlenceli ve ilgi çekici olması gerektiğine inanıyorum. Amacım unutulmaz öğrenme etkinlikleri sunarak eğitimcilerin yükünü hafifletmektir. Hem kendi ...

Kanalın Son Ekledikleri
Benzer Etkinlikler

Toplam Kanal Sayısı
12155

Toplam Etkinlik Sayısı
13402