Menü
Son Yüklenen
Popüler
Ana Sayfa Son Yüklenen Popüler Olan Videolar Haberler Abone Olduklarım Reklam Ver
Hakkımızda Şartlar Koşullar

Yeni Sitemiz EDUHOL'de kanalınızı açıp içeriklerinizi oraya yükleyerek para kazanabilirsiniz.
www.eduhol.com TIKLA
Sosyal Medyada Paylaş

BEĞEN

692
Görüntülenme

2
Beğeni

EBA ASİSTAN - NE DEMEK?

Bugün Eba Asistan ile ilgili paylaşım yapan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Şunları Söyledi:

 

"Ailelerimiz uzaktan eğitim sürecinde zorlanmasınlar diye, kullanıcı sorularına anında yanıt vermek ve sistemin en etkili şekilde kullanılmasını sağlamak amacıyla yapay zekâ ile EBA Asistan’ı hayata geçirdik. EBA Asistan ile şifre alma/yenileme, ders programı sorgulama, sınavlarının durumunu öğrenme, öğretmenlerle görüşme, ders tekrarı yapma gibi konulardaki sorularınızı sosyal platformlarda, sanki canlı bir kişiye soru soruyormuş gibi yazarak anında yanıt bulabilirsiniz."

 

Böylece Bu zorlu süreçte çocuklarımız ve velilerimiz için çalışan bakanımızı bu vesile ile tebrik ediyoruz. Yaptığı ve yapacağı çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz.  Eba git gide hem içerik hem de kullanım açısından zenginleşmeye devam ediyor.

 

Eba Asistan hizmetini başlatan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk artık öğrencilerin ve velilerin aklına takılan bir çok konuyu sorup anında cevap alacağını söyledi. Eba Asistan tüm öğrencilere ve velilere hayırlı olsun. Bu vesile ile bir çok öğretmenlere sorulan sorular artık Eba Asistan'a sorularak cevap bulacak.

Yorum Yap:
Yorum Yap

Ufuk KOCA

Ufuk KOCA

Abone Ol

895 Abone

İlkokul öğrencileri için eğitici ve eğlendirici etkinlikler hazırlıyorum. Hazırladığım etkinliklerin tasarım ve görsel olarak öğrencilerin ilgisini çekmesine özen gösteriyorum. Çalıştığım Yayın Evleri : [ Bilgi Sepetim Yayınları ] [ Fufuk Yayınları ] İletişim : destek@ufukkoca.com

Kanalın Son Ekledikleri
Benzer Etkinlikler

Toplam Kanal Sayısı
12146

Toplam Etkinlik Sayısı
13402